PROJECTEN | INFORMATIE | CONTACT | HOME
 

Marion Timmerman, interieurvormgeving

Kwaliteit, originaliteit en betrokkenheid als drijfveer.

Marion Timmerman is de motor achter het bureau Attis en de Pauw, opgericht in 1997.
Zij ontwerpt interieurs, objecten en meubelen en is daarnaast een zeer getalenteerde ontwerper van muur- en vloerpatronen.

Als interieurvormgever brengt zij een ruimte tot leven, geeft ze de organisatie een eigen gezicht, de medewerkers een fijne werkplek en voelen klanten en bezoekers zich welkom.

Haar projecten onderscheiden zich door helderheid, originaliteit en kleurrijke details. Ze is altijd een pionier geweest in het origineel toepassen en bewerken van materialen. Ieder project kent wel een onderdeel wat hierop gebaseerd is.

Meer nog dan het experiment heeft vakkennis en vakmanschap een hoge prioriteit.
De functionaliteit van een ontwerp is net zo belangrijk als de esthetiek ervan.
Zij heeft aandacht voor alle aspecten van het interieur, zoals licht, geluid, organisatie, routing en onderhoud. Naast het vakmanschap heeft zij oog voor de details.

Marion werkt voor nieuwbouw en verbouw projecten en zij renoveert. Zij bedenkt van deurknop tot balie of bar en van behandelkamer tot wachtkamer, maar ze vindt het ook een uitdaging om één bepaald onderdeel van een interieur te ontwerpen.

Uiteraard zijn de wensen van de opdrachtgevers de basis van haar ontwerpen.
Nazorg staat hoog op het prioriteitenlijstje, zo blijft zij ook na de oplevering in contact met haar klanten en hun bedrijf of organisatie.